Mahsulotning ko'rinishi saytdagi rasmdan farq qilishi mumkin.
Askorbin kislotasi (vitamin C) antioksidant (antioksidant) va antioksidantlarning sinergistidir. Bundan tashqari, u rang stabilizatori, kislotalashtiruvchi (kislotalik regulyatori) vazifasini bajaradi.
Mahsulotlarning saqlash muddatini bir necha marta oshiradi, vino, pivo va alkogolsiz ichimliklarning fermentativ oksidlanishini sekinlashtiradi. Shuningdek, meva, sabzavot va ularni qayta ishlash mahsulotlarini muzlatish, konservalash va qadoqlash paytida qorayishdan himoya qiladi, ulardagi vitaminlarni saqlaydi. Go'sht mahsulotlariga antioksidant qo'shilishi nitritlar va nitratlar miqdorini uchdan bir qismga kamaytirishga imkon beradi, barqaror va bir xil qattiqlashuvni ta'minlaydi, konserva jarayonini tezlashtiradi va hokazo.
Mahsulot haqida to'liq ma'lumotga ega bo'lish uchun sotuvchi bilan yuqoridagi telefon raqami orqali yoki elektron so'rovnoma orqali murojat qiling.