Mahsulotning ko'rinishi saytdagi rasmdan farq qilishi mumkin.
Форма выпуска: 20 капсул массой 800 мг, по 10 капсул в каждом блистере Состав капсулы:
Активные вещества:
Мальтодекстрин 480 мг
Bifidobacterium bifidum 1.3х109
Lactobacillus acidophilus 1.3х109
Lactobacillus rhamnosus 1.0х108
Streptococcus thtrmophilus 0.4х 109
Вспомогательные вещества: Мальтодекстрин, карбонат кальция
Свойства
Лактобактерии - анаэробные лактобациллы, разлагающие углеводы с образованием молочной кислоты. Создаваемая ими кислая среда способствует развитию бифидобактерий, составляющих основу кишечного биоценоза. Бифидобактерии не разрушаются в желудке и сохраняют жизнеспособность после прохождения через желудочно-кишечный тракт. Они улучшают обменные процессы, помогают восстановить микрофлору кишечника, улучшают пищеварение, способствуют лучшему усвоению витаминов, повышают неспецифическую резистентность организма Стрептококк термофильный относится к группе молочнокислых бактерий, сбраживающие углеводы с образованием молочной кислоты. Благодаря этому свойству он широко используется в пищевой промышленности при приготовлении различных молочных продуктов.
Мальтодекстрин состоит из смеси мальтозы, глюкозы и декстринов, (различных моно, ди-и полисахаридов). Характеризуется низкой степенью сладости и высокой вязкостью, быстрой растворимостью. Создаёт питательную среду для микрофлоры кишечника, тем самым стимулирует рост полезных бактерий. Живые молочнокислые бактерии являются нормальной составляющей естественной микрофлоры кишечника и уже содержится в пищеварительном тракте новорожденного ребёнка. Эти бактерии имеют большое биохимическое значение для: - брожения лактозы способствует сдвигу рН фактора в кислую сторону. Кислотная окружающая среда угнетает рост условно патогенных бактерий и обеспечивает оптимальное действие пищеварительных ферментов;
- синтеза витаминов группы В,К,С;
- участвует в метаболизме желчных пигментов и желчных кислот;
- синтезируют вещества с антибактериальной активностью;
- повышают иммунную реактивность организма и повышения резистентности организма к неблагоприятным факторам внешней среды;;
- обеспечения нормального объёма и частоты стула.
Пробиотик Биолактовит Нео рекомендуется в качестве биологически активной добавки к пище как дополнительный источник полезных бактерий, необходимый для нормализации функции желудочно кишечного тракта.
Способствует хорошему усвоению пищи, нормализует микрофлору кишечника, укрепляет иммунную систему детей, взрослых и лиц пожилого возраста.
При применении биодобавки улучшаются обменные процессы и усвоение пищевых компонентов в кишечнике; синтез микроорганизмами кишечника отдельных витаминов.
Биодобавка Биолактовит Нео снижает вероятность развития в организме вредных бактерий, а также снижает вероятность диспепсических проявлений при резкой смене режима и качества питания.
Рекомендуемая доза приёма и способ применения;
По 1 капсуле один раз в день во время еды. Продолжительность приёма препарата составляет 1 месяц. При необходимости приём можно повторить. Возможны повторные приёмы в течение года. Капсулу запить тёплой (комнатной температуры) водой. Капсула может быть вскрыта и растворима в жидкости (вода, сок, молоко). Взрослым и детям с 7 до 12 лет по 1 капсуле 1 раз в день.
Противопоказано:
Гиперчувствительность к одному из компонентов; детям до 7 лет.
Особые указания:
Беременным и кормящим женщинам перед применением рекомендуется проконсультироваться с врачом.
Срок годности: 36 месяц.
Условия хранения:
Хранить в сухом защищенном от прямых солнечных лучей и недоступном для детей месте, при температуре от +2°С до +25°С.
БАД к пище не является лекарственным средством.
Производитель: Bless Laboratories, Factory №179, 1.5 km Katar Band Road of Multan Road Thokar Chowk Lahore, Пакистан.
Произведено для «IS Group Pharma» 26, Ганибу дамбис
Озиқ-овқатга қўшимча биологик фаол моддалар БИОЛАКТОВИТ Нео Қўшимча варақа
Чиқариш шакли: 800 мг массали 20 та капсула, ҳар бир блистерда 10 та капсула Капсула таркиби:
Фаол моддалар:
Мальтодекстрин 480 мг
Bifidobacterium bifidum 1.3х109
Lactobacillus acidophilus 1.3х109
Lactobacillus rhamnosus 1.0х108
Streptococcus thtrmophilus 0.4х 109
Ёрдамчи – қўшимча моддалар: Мальтодекстрин, кальций карбонат
Хусусиятлари
Лактобактериялар – сут кислота ҳосил қилиш учун углеводларни парчаловчи анаэроб лактобациллалар. Улар томонидан яратилган кислотали муҳит ичак биоценози асосини ташкил этувчи бифидобактериялар ривожланишига ёрдам беради.
Бифидобактериялар ошқозонда парчаланмайди ва ошқозон-ичак тракти орқали ўтгандан кейин яшовчанлик қобилиятини сақлаб қолади. Улар метаболик жараённи яхшилайди, ичак микрофлорасини тиклашга ёрдам беради, овқат ҳазм қилишни яхшилайди, витаминларнинг яхши сўрилишига кўмаклашади, организмнинг носпецифик қаршилигини оширади.
Термофилли стрептококк сут кислотали бактериялар гуруҳига тегишли бўлиб, сут кислота ҳосил бўлишида углеводларни ачитади. Бу модда ушбу хусусияти сабабли озиқ-овқат саноатида турли сут маҳсулотларини тайёрлашда кенг қўлланилади.
Мальтодекстрин мальтоза, глюкоза ва декстринлар (турли моно-, ди- ва полисахаридлар) аралашмасидан иборат. Ширинлик даражаси пастлиги ва юқори даражада қовушқоқлиги, тез эрувчанлиги билан таърифланади. Ичак микрофлораси учун озуқавий муҳит яратади, бу билан фойдали бактериялар ўсишини тезлаштиради.
Maltodekstrin - bu juda ko"p komponentli aralashmasidir, balki alohida modda emas. Uning tarkibi maltoz, maltotrioz, glyukoza va polisakkaridlarni o"z ichiga oladi. Kraxmalli shakar mahsulotning kaloriya miqdorini, hazm bo"lishini, eruvchanligini, unifikatsiyasini va boshqalarni kuchaytirish uchun ishlatiladigan koflent, pishirish kukunlari, tatlandırıcı, namlik tutucusu sifatida harakat qilishi mumkin. Biroq, ushbu moddadan turli mahsulotlar, ayniqsa, chaqaloq uchun oziq-ovqat mahsulotlarini ishlatish tarafdorlari va muxoliflari mavjud.
Maltodekstrin - bu foyda
Maqola diabet va semirib ketgan odamlarni istisno etadigan inson sog"lig"iga xavf tug"dirmaydi. Kleykovina bug"doydan olingan bo"lsa, kleykovina uchun allergik reaktsiyalar ham mumkin. Birinchidan, maltodekstrin yuqori energiya qiymatiga ega bo"lgan shakar, karbongidratdir. Uning foydali xususiyatlari orasida quyidagilar aniqlanishi mumkin:
џ faol parchalanish va assimilyatsiya;
џ ichaklarda foydali ta"sir;
џ xolesterinni kamaytirish.
Тирик сут кислотали батериялар ичак табиий микрофлорасининг нормал таркибий қисми ҳисобланади ва янги туғилган чақалоқнинг овқат ҳазм қилиш трактида мавжуд бўлади. Ушбу бактериялар қуйидагилар учун катта биокимёвий аҳамиятга эга:
- лактозанинг ачитиши, кўпчиши рН фактор – омилни кислотали томонга силжишига ёрдам беради. Кислотали муҳит патоген – касаллик қўзғатувчи бактерияларнинг ўсишига шартли равишда тўсқинлик қилади ва овқат ҳазм қилиш ферментларининг оптимал таъсирини таъминлайди;
- В,К,С гуруҳидаги витаминлар синтези – ўт пигментлари ва ўт кислоталари метаболизмида қатнашади;
- антибактериал фаолликка эга бўлган моддаларни синтез қилади;
- организмнинг иммун реактивлиги ва ташқи муҳитнинг салбий омилларга қаршилигини оширади;
- ич келишининг нормал ҳажми ва тезлигини таъминлайди.
Қўлланилиши бўйича тавсиялар:
Пробиотик Биолактовит Нео ошқозон-ичак тракти функциясини нормаллаштириш учун фойдали бактерияларнинг қўшимча манбаи сифатида озиқ-овқатнинг биологик жиҳатдан фаол моддаси тарзида тавсия этилади.
Овқатнинг яхши ҳазм бўлишига ёрдам беради, ичак микрофлорасини нормаллаштиради, болалар, катталар ва кекса ёшлиларнинг иммун тизимини мустаҳкамлайди.
Биоқўшимчалар қабул қилинганда ичаклардаги моддалар алмашинуви жараёни ва озиқ-овқат компонентларининг ҳазм бўлиши; айрим витаминларнинг ичак микроорганизмлари томонидан синтезланиши яхшиланади.
Биолактовит Нео биоқўшимчаси организмда зарарли бактериялар ривожланиши, шунингдек овқатланиш режими ва сифати кескин ўзгарганда диспептик кўринишларнинг (ошқозон ва ичакларда овқатнинг сингмаслиги) юзага келиш эҳтимолини камайтиради.
Тавсия этилган қабул қилиш дозаси ва қўлланиш усули
Кунига 1 та капсуладан овқат маҳалида. Препаратни қабул қилиш давомийлиги 1 ойни ташкил қилади. Зарурат туғилганда қабул қилишни такрорлаш мумкин. Йил давомида такроран қабул қилиш мумкин. Капсулани илиқ (хона ҳароратидаги) сув билан ичинг. Капсула очилиши ва суюқликда (сув, шарбат, сут) эритилиши мумкин. Катталар ва 7 ёшдан 12 ёшгача бўлган болалар учун 1 капсуладан кунига 1 марта.
Биолактавит НЕО хамма ёшдаги беморлар учун куллаш мумкин. Сабаби таркибидаги компонентлар янги тугилган чакалокларнинг ичак микрофлорасини даволашда ва нормал холатда саклаш учун кулланилади. Куллашда куйидаги схема оркали кабул килинади:
3 ойликлан 2 ёшдаги болаларга: 0.5 капсуладан 1 махал кукрак сути билан бирга овкатлантираётда ёки овкат билан бирга (болалар боткаси билан);
3 ёшдан 7 ёшдаги болаларга: 0.5 капсуладан 2 махал овкат билан бирга;
Катталар ва 7 ёшдан катта булганларга 1 капсуладан 1 махал овкат билпн бирга ичилсин.
Қўллаш мумкин бўлмаган ҳолатлар
Компонентлардан бирига юқори сезувчанлик; 7 ёшгача бўлган болалар.
Махсус кўрсатмалар
Ҳомиладор ва эмизикли аёлларга фойдаланишдан олдин шифокор билан маслаҳатлашиш тавсия этилади.
Яроқлилик муддати-36 ой.
Сақлаш шароити +2°С дан +25°С гача бўлган температурада, тўғридан-тўғри қуёш нури тушишидан ҳимоялаган ҳолда ва болалар қўли етмайдиган қуруқ жойда сақланг.
Mahsulot haqida to'liq ma'lumotga ega bo'lish uchun sotuvchi bilan yuqoridagi telefon raqami orqali yoki elektron so'rovnoma orqali murojat qiling.