Mahsulotning ko'rinishi saytdagi rasmdan farq qilishi mumkin.
Chia donalari fosfor, kaliy, rux, temir, mis, marganets, molibden va boshqalar kabi muhim mikroelementlarning ajoyib manbai bo'lib, ular ko'plab fermentlar va gormonlar hosil bo'lishi va endokrin tizimning faoliyati uchun muhim tarkibiy qismlardir.
Don tarkibida organizmning rivojlanishida, metabolizmda, yurak-qon tomir va asab tizimlarining faoliyatida muhim rol o'ynaydigan juda ko'p turli xil vitaminlar - A, B1, B2, B3 mavjud.
Chia donalarining xususiyatlari:
Birinchidan, ularda xolesterin butunlay yo'q. Ikkinchidan, chia tarkibida oqsil, kaltsiy va temir ko'p bo'lib, organizm va miyaning normal ishlashini ta'minlaydigan uchta muhim moddadir. Uchinchidan, ularning tarkibining 25 foizi toladan iborat bo'lib, ular bizning tozalangan oziq-ovqat asrimizda ayniqsa qimmatlidir.
Keyingi muhim nuqta - omega-3 va omega-6 yog 'kislotalari o'rtasidagi to'g'ri nisbat. Bundan tashqari, chia urug'lari minerallar, vitaminlar va antioksidantlarga boy. Magniy, fosfor, kaltsiy, kaliy, selen miqdori bo'yicha ular sigir suti, brokkoli, zig'ir urug'i, qizil baliq va dukkaklilar kabi an'anaviy oziq-ovqatlarimizdan ustundir. Agar siz bunga rux, mis, marganets, molibden, B vitaminlari, askorbin kislotasini qo'shsangiz, chia urug'lari noyob sog'liq ombori ekanligi ayon bo'ladi.
Qo'llash tartibi
Chia urug'lari puding, pishirilgan mahsulotlar va salatlarda ishlatilishi mumkin. Ular deyarli har bir taomning bir qismi bo'lishi mumkin. Urug'lar ham gidrofildir, ya'ni ular suyuqlikni o'ziga singdiradi va jel hosil qiladi.Urug'larning 1/3 chashkasini 2 stakan suvga botirib, uni yopiq shisha idishda 10 soat davomida namlash orqali o'zingiz chia gel tayyorlashingizni tavsiya qilamiz. -1 daqiqa. Ushbu jel muzlatgichda 3 hafta davomida saqlanishi mumkin.
Mahsulot haqida to'liq ma'lumotga ega bo'lish uchun sotuvchi bilan yuqoridagi telefon raqami orqali yoki elektron so'rovnoma orqali murojat qiling.