Mahsulotning ko'rinishi saytdagi rasmdan farq qilishi mumkin.
Chia donalari fosfor, kaliy, rux, temir, mis, marganets, molibden va boshqalar kabi muhim mikroelementlarning ajoyib manbai bo'lib, ular ko'plab fermentlar va gormonlar hosil bo'lishi va endokrin tizim faoliyati uchun muhim tarkibiy qism hisoblanadi.
Don tarkibida ko'p miqdordagi turli xil vitaminlar mavjud – a, B1, B2, B3, ular organizmning rivojlanishida, metabolizmda, yurak — qon tomir va asab tizimining faoliyatida muhim rol o'ynaydi.
Chia donalarining xususiyatlari:
Birinchidan, ularda xolesterin umuman yo'q. Ikkinchidan, Chia oqsil, kaltsiy va temirning yuqori miqdori bilan ajralib turadi – bu tana va miyaning normal ishlashini ta'minlaydigan uchta muhim moddadir. Uchinchidan, ularning tarkibining 25% tola bo'lib, siz tan olishingiz kerakki, bizning tozalangan oziq – ovqat asrimizda bu ayniqsa qimmatlidir.
Keyingi muhim nuqta-Omega-3 va Omega-6 yog ' kislotalari o'rtasidagi to'g'ri nisbat. Bundan tashqari, Chia urug'lari minerallarga, vitaminlarga, antioksidantlarga boy. Magniy, fosfor, kaltsiy, kaliy, selen tarkibida ular sigir suti, brokkoli, zig'ir urug'i, qizil baliq va baklagiller kabi an'anaviy oziq-ovqat mahsulotlarimizni boshlaydi. Va agar siz bunga rux, mis, marganets, molibden, b vitaminlari, askorbin kislotasini qo'shsangiz, Chia urug'lari sog'liqning noyob ombori ekanligi aniq bo'ladi.
Qo'llash usuli
Chia urug'lari puding, pishirilgan mahsulotlar va salatlarda ishlatilishi mumkin. Ular deyarli har bir taomning bir qismi bo'lishi mumkin. Urug'lar ham hidrofilikdir, ya'ni ular suyuqlikni o'zlashtiradi va jel hosil qiladi.1/3 chashka urug'ini 2 stakan suvga botirib , yopiq shisha idishda 10-1 daqiqa davomida infuz qilish orqali o'zingizning Chia jelingizni tayyorlashingizni tavsiya qilamiz. Ushbu jel muzlatgichda 3 hafta davom etishi mumkin.
Mahsulot haqida to'liq ma'lumotga ega bo'lish uchun sotuvchi bilan yuqoridagi telefon raqami orqali yoki elektron so'rovnoma orqali murojat qiling.