Mahsulotning ko'rinishi saytdagi rasmdan farq qilishi mumkin.
Xun tolasi manbai.
Xun tolasi o'simliklarning (sabzavot, meva, don va boshqalar) hujayra devorlarini tashkil etuvchi materialdir. Oziq-ovqat mahsulotlarini tozalash (tozalash) ratsionda xun tolasining etishmasligini keltirib chiqaradi, bu metabolizmning o'zgarishiga, ichak mikroflorasi muvozanatining o'zgarishiga va ichakning tabiiy motor funktsiyasining pasayishiga olib keladi. Oshqozon-ichak traktida MCC barqaror kolloid jel yoki dispersiya hosil qiladi. Uning zarralari namlikni o'zlashtiradi, shishiradi va parchalanish mahsulotlari va toksinlarning tarkibiy qismlarini saqlaydi. MCC zarralari tanadan oqsillarni va organizm uchun zarur bo'lgan ozuqa moddalarining murakkab molekulalarini ushlab tura olmaydi va olib tashlamaydi, shuning uchun MCC ni qabul qilish ozuqaviy muvozanatni buzmaydi. MCC ning yog'ga o'xshash birikmalar (xolesterin) bilan bog'lanish qobiliyati tasdiqlangan, bu ularning qon oqimiga singishiga to'sqinlik qiladi.
Oshqozon-ichak trakti bo'ylab harakatlanadigan MCC mexanoreseptorlarni bezovta qiladi, bu esa ingichka va katta ichaklarning sekretor va motor funktsiyasini qo'llab-quvvatlaydi. Bundan tashqari, MCC najas massalarining shakllanishida ishtirok etadi, namlikni to'ldirish va bo'shashish tufayli ularning massasi va hajmini oshiradi, ichak o'tishini tezlashtiradi va ichak ichidagi bosimni pasaytiradi.
Xun tolasining eng muhim afzalligi uning past energiya qiymati (0 kaloriya) bo'lib, to'liqlik tuyg'usini qo'zg'atish qobiliyatiga ega, bu ishtahani nazorat qilish imkonini beradi va bu, o'z navbatida, ularning vaznini kuzatadiganlar uchun muhimdir.
Butun organizm hayotida katta ichak mikroflorasi muhim rol o'ynaydi. Foydali bakteriyalar xun tolasiga ko'proq muhtoj.
Ichak mikroflorasi, tolani qayta ishlash, B vitaminlari, vitamin PP va K vitaminini sintez qiladi.
Yo'g'on ichakni himoya qilish mexanizmi ichakka kiradigan yoki unda hosil bo'lgan zaharli moddalarning ichak shilliq qavati bilan aloqa qilish muddatini qisqartirish, ularning so'rilishini kamaytirish, ichak shlamining ichak orqali harakat qilish vaqtini qisqartirish va saprofitik (foydali) ichak mikroflorasini normallashtirish.
Tanani tozalash va yaxshilash, tana vaznini nazorat qilish tananing xun tolasiga fiziologik ehtiyojiga asoslanadi.
Mikrokristalin tsellyuloza MCC "Ankir-B®" quyidagilarga yordam beradi:
ochlikni kamaytirish va iste'mol qilinadigan oziq-ovqat miqdorini kamaytirish,
oshqozon-ichak trakti orqali oziq-ovqat tranzitini tezlashtirish va ichak mikroflorasini tiklash;
tanani toksik moddalar va metabolik mahsulotlardan tozalash.
Xun tolalari ozuqa moddalari (oziq-ovqat komponentlari) bo'lib, organizm ularga asosiy oziq moddalar sifatida doimo muhtoj, shuning uchun tavsiya etilgan kurs vaqti-vaqti bilan takrorlanishi mumkin.
15 tabletkadan (kunlik iste'mol qilish) qabul qilish tavsiya etilgan kunlik xun tolasini 21% ga beradi.
MCC Ankir-B dan foydalanganda, qabul qilishning muntazamligi va iste'mol qilinadigan suyuqlikning etarli miqdori muhim ahamiyatga ega - kuniga kamida 2,0 litr, shu jumladan idishlar va ichimliklardagi suyuqlik.
MCC Ankir-B ni birinchi marta qabul qilganda, ichaklarda noqulaylik paydo bo'lishi mumkin, bu xun tolasini o'zlashtiradigan mikrofloraning etishmasligi bilan bog'liq bo'lishi mumkin. Bunday holda, MCC Ankir-B ni minimal iste'mol qilishdan (kuniga 3-5 tabletkadan) boshlash va keyin bir necha hafta davomida qabul qilingan tabletkalar sonini tavsiyalarda ko'rsatilgan me'yorlarga oshirish kerak.
Kattalar: 3-5 tabletkadan kuniga 3 marta ovqat bilan. Qabul qilish muddati - 1 oy. 10 kunlik tanaffus bilan muntazam ravishda qabul qilishga ruxsat beriladi.
Komponentlarga individual intoleransga ega bo'lganlar, homilador ayollar, emizikli ayollar uchun tavsiya etilmaydi. Ishlatishdan oldin siz shifokor bilan maslahatlashingiz kerak.
Mahsulot haqida to'liq ma'lumotga ega bo'lish uchun sotuvchi bilan yuqoridagi telefon raqami orqali yoki elektron so'rovnoma orqali murojat qiling.